Lokacija

WordCamp Niš će se održati na dve lokacije i trajace dva dana. Prvi dan je rezervisan za konferenciju, dok je drugog dana moguće doprineti razvoju WP platforme kroz radionicu pod nazivom Contributor day.

Prvi dan

Prvi dan je rezervisan za konferenciju. Predavanja će se održati na Elektronskom fakultetu u Nišu. Imaćemo dve paralelne trake sa predavanjima, pa vam savetujemo da pre dolaska isplanirate koja predavanja ne želite da propustite.

Lokacija – Elektronski fakultet Niš

Elektronski fakultet u Nišu danas predstavlja vrhunsku obrazovnu i naučnoistraživačku organizaciju i instituciju od posebnog društvenog interesa koja uspešno prati razvoj elektrotehnike i informaciono-komunikacionih tehnologija u svetu i koja predstavlja osnovu za modernu privredu u okviru tehnološkog razvoja Republike Srbije u 21. veku.

Kao obrazovna i naučna ustanova u sastavu Univerziteta u Nišu, Elektronski fakultet je od svog osnivanja imao značajnu ulogu u razvoju Republike Srbije, a danas predstavlja jednu od vodećih naučnoistraživačkih institucija u zemlji.

Adresa: Aleksandra Medvedeva 14, 18106 Niš
Telefon: +381 (18) 529-105
E-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
Website: www.elfak.ni.ac.rs

Mapa

Parking

Ceo kompleks visokoškolskih ustanova se nalazi na ovoj lokaciji, pa shodno tome postoji veliki parking koji se ne naplaćuje.

Pogledajte video


Drugi dan

Drugi dan održaće se radionica “Contributor day” u Visokoj tehničkoj školi, gde ćemo svi imati priliku da doprinesemo razvoju WordPress platforme.

WordPress je danas najpopularniji CMS koji pokreće preko 32% sajtova na svetu. Upravo je WP zajednica najjače oružje koje ova platforma ima. Hiljade ljudi širom sveta dobrovoljno radi na tome da WordPress bude sigurno i pouzdano rešenje za mnoge potrebe: blogera, developera, online prodavnica… 

Svako može da pomogne i doprinese jačanju WordPressa i zajednice i upravo ovaj događaj okuplja one koji već aktivno rade na konkretnim zadacima i jačanju WP-a i oni će vas najbolje uputiti kako i gde početi.

Lokacija – Visoka tehnička škola

Nalazi se nekoliko stotina metara od lokacije konferencije.

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Nišu je ugledna visokoškolska institucija sa 43 godine dugom tradicijom u visokom obrazovanju.

Svi studijski programi, kako na osnovnim tako i na specijalističkim studijama, su akreditovani, urađeni po principima Bolonjske deklaracije i usaglašeni sa odredbama Zakona o visokom obrazovanju.

Vršeći samovrednovanje, Škola svojom politikom kvaliteta teži konstantnom poboljšanju nastavnog procesa čime se postiže kvalitetnije studiranje.

Adresa: Aleksandra Medvedeva 20, 18000 Niš, Srbija
Telefon: +381 18 588 211, 588 039, 588 040
Email: info@vtsnis.edu.rs
Website: vtsnis.edu.rs

Mapa

Parking

Ispred Visoke tehničke škole se takođe nalazi parking, ali kako je udaljenost od lokacije konferencije samo nekoliko stotina metara, možete koristiti isti parking kao i prvog dana.

Pogledajte video

Check English version