mCloud

Kažu da najbolji biraju najbolje! Posećeni i uspešni sajtovi se hostuju na mCloud platformi koja obezbeđuje profesionalna hosting rešenja, značajno naprednija od tradicionalnih, prvenstveno u pogledu redundantnosti, fleksibilnosti i skalabilnosti, kao i SLA garancija. Sva rešenja su proizvod domaćih stručnjaka uz opremu koja se nalazi na teritoriji Srbije sa lokalnom podrškom. Za mCloud se opredeljuju klijenti koji očekuju najviši kvalitet usluga i zasnivaju poslovanje na internet prisustvu.  Obezbedite i vi stabilan i brz hosting za vaš sajt:

✅ Serveri u Srbiji
✅ SSD diskovi velike brzine
✅ 99.99% garantovani uptime
✅ Povećanje ili smanjenje resursa u bilo kom trenutku!

mCloud porodicu od skoro čini i Plus Hosting, koji se prepoznaje po shared hostingu i vanredno posvećenoj podršci koja je postala prepoznatljivi deo ovog brenda. Response time je veoma kratak, a rešavanje korisničkih problema ne podrazumeva puko održavanje hosting platforme, već pravu pomoć u poslovanju, čak i optimizaciju sajtova.

Ponuda Plus hostinga podrazumeva i aplikaciju za brzu instalaciju WordPressa, kao i ostalih popularnih aplikacija koje se sve mogu instalirati na klik. Uz hosting paket se dobija i besplatan SSL sertifikat, backup i migracija sajta.

Ukoliko se bavite izradom web aplikacija, Plus Hosting nudi interesantnu ponudu Reseller paketa koji su zasnovani na WHM/cPanel platformi, pa su veoma laki i jednostavni za korišćenje. Ovi paketi daju mogućnosti da hostujete sve vaše klijente na jednom mestu, a da fizički razdvojite njihove naloge i aplikacije na zasebne cPanel pakete formirane u skladu sa vašom ponudom.

mCloud i Plus timovi vole dobar izazov – bez obzira koji tip usluge vam je potreban, oni imaju odgovarajuće rešenje za vas.

Check English version