PeepSo

PeepSo vam omogućava da bez muka kreirate sopstvenu onlajn zajednicu u okviru WordPress sajta. Na raspolaganju su vam prelepi korisnički profili, mogućnost registracije, filtriranje tokova aktivnosti, obaveštenja i mejlovi u realnom vremenu, upotreba heštegova, potpuna kontrola bezbednosti i privatnosti svih korisničkih podataka i mnogo drugih funkcija.

Naš primarni cilj pri razvoju ovog dodatka za društveno umrežavanje bio je da onima koji žele da stvore zajednicu sa WordPress-om omogućimo da to urade na jednostavan način.

Možete dodati PeepSo funkcije sa ekstenzijama, kao što su: dodavanje prijatelja, fotografija, audio ili video-materijala, grupa i još mnogo toga. Stvaranje sopstvene zajednice daje vam potpunu kontrolu nad svim njenim aspektima. S obzirom na to da je PeepSo otvoreni softver sa mogućnošću trajne licence, možete ga prilagoditi tako da stvorite najbolje iskustvo društvenog umrežavanja za vas i vaše korisnike. Integrisanjem WooCommerce-a, LearnDash-a, AdvancedAds-a i drugih možete unovčiti svoju zajednicu.

PeepSo nudi i Gecko temu, koja oživljava vaš sajt. Uz sve to, dobićete podršku od ljudi sa neverovatnim rešenjima.

To je vaša zajednica. Vaš način. Tako je lako!

Check English version