Better Collective

Better Collective d.o.o. Niš je deo danske IT kompanije Better Collective, koja je lider u kreiranju edukativnih platformi za iGaming industriju.

Zahvaljujući svojim platformama i alatima Better Collective povezuje korisnike sa iGaming operaterima koji odgovaraju njihovim potrebama. Transparentnost je jedna od osnovnih vrednosti Better Collective-a i ona je ključna za svaku akciju koja se preduzima.

U svom portfoliju Better Collective ima više od 2000 sajtova koji su posvećeni edukaciji korisnika, kao i obezbeđivanju tačnih i pravovremenih informacija, a sve u cilju da učini sportsko klađenje i iGaming zabavnim, transparentnim i fer.

Better Collective su 2004. godine osnovali Jasper Segor i Kristian Kirk Rasmusen kao start-up kompaniju. Danas Better Collective ima više od 300 zaposlenih i kancelarije u sedam evropskih država – Danskoj, Srbiji, Švedskoj, Austriji, Grčkoj, Francuskoj i Poljskoj.

Niš je bio prvi grad u kome je Better Collective otvorio kancelarije izvan Danske. Od 2016. do danas postignut je ogroman uspeh. Sada u Nišu ima više od 80 zaposlenih, a u planu je da taj broj bude udvostručen.

Insistiramo na primeni skandinavskog modela poslovanja u svim našim kancelarijama širom Evrope. Naši zaposleni rade pod jednakim uslovima, bez obzira na lokaciju.

Pošto nam je primarni cilj da zaposleni budu zadovoljni na svom radnom mestu, omogućili smo konkurentne plate, stalnu edukaciju, privatno zdravstveno osiguranje, fleksibilno radno vreme, obrok u našoj kantini i još mnogo toga.

Check English version