Sponzori

Ovakav događaj se ne bi održao bez naših sponzora. Bez njihove podrške ne bismo uspeli da održimo nisku cenu ulaznica, da baš svako može da priušti sebi takav izdatak. Mnogi od naših sponzora biće prisutni u holu Elektronskog fakulteta, na samom događaju, pa nemojte propustiti da svratite i pozdravite ih!

Zlatni sponzori

Elektronski fakultet u Nišu

Elektronski fakultet u Nišu danas predstavlja vrhunsku obrazovnu i naučnoistraživačku organizaciju i instituciju od posebnog društvenog interesa koja uspešno prati razvoj elektrotehnike i informaciono-komunikacionih tehnologija u svetu i koja predstavlja osnovu za modernu privredu u okviru tehnološkog razvoja Republike Srbije u 21. veku.

Pročitajte više o Elektronskom fakultetu u Nišu

Visoka tehnička škola

Visoka tehnička škola strukovnih studija iz Niša je ugledna visokoškolska institucija sa 43 godine dugom tradicijom u visokom obrazovanju.

Vršeći samovrednovanje, Škola svojom politikom kvaliteta teži konstantnom poboljšanju nastavnog procesa čime se postiže kvalitetnije studiranje.

Pročitajte više o Visokoj tehničkoj školi

WooCommerce

28% svih prodavnica na mreži pokreće WooCommerce. On predstavlja potpuno prilagodljivo, open-source eCommerce rešenje, koje kao osnovu koristi WordPress.

Pročitajte više o WooCommerce-u

Jetpack

Promenite način kontrole vaših WordPress sajtova. Jetpack povezuje vaš sajt sa globalnim servisima, zajednicom i podrškom koju pruža WordPress.com tako da možete da se fokusirate na bitne stvari.

Pročitajte više o Jetpack-u

Shindiri Studio

Shindiri Studio je kompanija koja se bavi dizajnom i razvojem rešenja prilagođenih Vordpresu za klijente iz celog sveta. Naš portfolio uključuje razvoj rešenja prilagođenih Vordpresu, UX/UI dizajnu, kao i kreiranje veb rešenja korišćenjem radnih okvira.

Kao kompanija trudimo se da vraćamo zajednici i motivišemo naše zaposlene da aktivno učestvuju u Vordpres događajima.

Pročitajte više o Shindiri Studio-u

Better Collective

Better Collective d.o.o. Niš je deo danske IT kompanije Better Collective, koja je lider u kreiranju edukativnih platformi za iGaming industriju.
Zahvaljujući svojim platformama i alatima Better Collective povezuje korisnike sa iGaming operaterima koji odgovaraju njihovim potrebama. Transparentnost je jedna od osnovnih vrednosti Better Collective-a i ona je ključna za svaku akciju koja se preduzima.

Pročitajte više o Better Collective-u

Srebrni sponzori

GoDaddy

GoDaddy Pro nudi robustan paket besplatnih alata za veb programere i dizajnere koji će pomoći da se uštedi vreme potrošeno na upravljanje klijentima i sajtovima. Uz GoDaddy Pro, možete lako da kupujete za svoje klijente, nadgledate njihove sajtove i upravljate njihovim WordPress instalacijama sa jednog mesta.

Pročitaj više o GoDaddy pro

Bluehost

Bluehost je partner WordPress-a od 2005. godine i pokreće preko milion WordPress sajtova širom sveta. Njihov cilj je da pomognu klijentima, bilo novajlijama ili profesionalcima, da obezbede kvalitetan hosting po pristupačnoj ceni.

Pročitaj više o Bluehost-u

mCloud

mCloud ponuda podrazumeva profesionalna hosting rešenja značajno naprednija od tradicionalnih. Serveri se nalaze u Srbiji, a podrška u Beogradu i Novom Sadu. Zbog vrste usluga koje nude, za mCloud se najčešće odlučuju WordPress developeri i dizajneri koji svojim klijentima nude i hosting, zahtevni i posećeni sajtovi i aplikacije, kao i eCommerce prodavnice kojima su prioritet redundantnost, fleksibilnost, skalabilnost i SLA garancija.

Pročitaj više o mCloud – u

SuperHosting.RS

SuperHosting.RS je međunarodna hosting kompanija koja otvara svoja vrata Srbiji. Visoki kvalitet usluga, način odnosa prema klijentima kao i njihova bezbednost je ono što nam daje prednost pri izboru hosting partnera. Naš SuperTim čini sve kako bi Vaš web projekat imao bezbedan dom u kom će ostvariti sve svoje digitalne ideje. Mi nudimo ne samo uslugu, već i potpuno i pouzdano rešenje za svakog klijenta.

Pročitaj više o SuperHosting.RS – u

Maksimer AS

Maksimer je jedna od vodećih evropskih WooCommerce agencija sa kancelarijama u Bergenu, Oslu, Brinu, Stokholmu, Beogradu. Maksimer je osnovan 2009. godine i fokusiran je isključivo na razvoj profitabilnih sajtova za korisnike.

Pročitaj više o Maksimer – u

Bronzani sponzori

PeepSo

PeepSo vam omogućava da bez muka kreirate sopstvenu onlajn zajednicu u okviru WordPress sajta. Na raspolaganju su vam prelepi korisnički profili, mogućnost registracije, filtriranje tokova aktivnosti, obaveštenja i mejlovi u realnom vremenu, upotreba heštegova, potpuna kontrola bezbednosti i privatnosti svih korisničkih podataka i mnogo drugih funkcija.

Pročitaj više o PeepSo-u

Plesk

Plesk je dugogodišnja WebOps i hosting platforma, koja pojednostavljuje život web-profesionalaca i poslodavaca. Kako? Automatizacijom, pokretanjem i rastom aplikacija, web-mesta i hosting kompanija. Uz stalna poboljšanja iskustva, sigurnosti, performansi i fleksibilnosti. Jedinstveno na ovoj kontrolnoj tabli je njen ekosistem koji može da se proširi da biste uključili sve dodatne alate koji su vam potrebni.

Pročitaj više o Plesk-u

Meks

Meks is a team of passionate professionals from Serbia, dedicated to providing premium level WordPress services & products, running a successful business in the WordPress theme ecosystem since 2013. Their premium themes and plugins are being used by more than 40.000 customers worldwide.
So, making a WordPress website? You’ll need a powerful & easy-to-use WordPress theme to go along.

Pročitaj više o Meks-u

DevriX

DevriX je vodeća agencija za razvoj Vordpresa, osnovana 2010. godine. Tim od 40+ ljudi nalazi se u Sofiji, u Bugarskoj, odakle planira razvoj i savetuje mala i srednja preduzeća, brzorastuće startapove i izdavače sa milionskim posetama mesečno.

Pročitaj više o DevriX-u

Sajtic

Sajtic je digitalna kompanija koja pruža usluge web dizajna i web development-a. Do sada smo sarađivali sa mnogim regionalnim i internacionalnim kompanijama, uključujući i kompanije iz Silicijumske doline, svetske tehnološke prestonice. Naši klijenti su dobrostojeće i ugledne firme, ali i ambiciozni startup-ovi.

Pročitaj više o Sajtic-u

Sticker Mule

Learn more about Sticker Mule.

Želite da sponzorišete ovaj događaj?

Pročitajte naš poziv za sponzore za više detalja o tome kako nam možete pomoći da ovaj WordCamp bude jedan od najboljih ove godine.


Check English version