Organizatori

Milan Đorđević

CTO Shindiri studija, WordPress entuzijasta, edukator i menadžer projekta, sa beskrajnom energijom koja doprinosi zajednici! Suosnivač zajednice WordPress Niš. Koorganizator WCEU 2018 i član tima volontera za #WCEU 2019 u Berlinu.

Niš / @redcellappsredcellapps.com

Aleksandar Predić

PHP / Web / WordPress developer u kompaniji Shindiri Studio. Suosnivač niške WordPress zajednice #WPNis kao dela #WPSerbia zajednice, #WCEU organizacioni tim.

Niš / @apredicacapredic.com

Miloš Ristić

Web developer sa mnogo interesovanja, ali uglavnom u vezi WordPress-a i Javascript-a. Trenutno radi kao front-end programer i takođe je aktivni član WPNiš organizacije već dve godine.

Niš / @RistaSBmilosristic.com

Nikola Ranđelović

Developer u Better Collective i aktivni član niške WordPress zajednice.

Niš / @ranikolaranikola.iz.rs

Miroslav Manović

Koordinator i web developer u Better Collective d.o.o. Vešt u modernom JavaScript-u, PHP-u i razvoju WordPress-a. Profesionalni inženjer, diplomirani master Informacionih Tehnologija na Elektrotehničkom fakultetu u Nišu. Dve godine član tima WPNiš.

Negotin / @misko1215

Milana Cap

Samohrana majka. Bivši operski sufler, sada WordPress/PHP developer u Toptalu. Živi u WordPress-ovom #docs slack kanalu, umire za crnom čokoladom. I slaninom.

Novi Sad / @DjevaLoperkadeveloperka.org

Nemanja Ignjatović

CTO u IT Centru, marljiv IT entuzijasta, WordPress, FrontEnd developer, UX/UI dizajner, edukator i projektni menadžer, sa iskustvom u izradi najsavremenijih rešenja za IT sa najnovijim trendovima.

Niš / @nexterixredcellapps.com

Dragan Milićević

Suosnivač i CTO Dewploy Sourcing-a, back-end developer i softverski arhitekta, koorganizator niške WordPress zajednice – #WPNis. U slobodno vreme bavi se automatizacijom i sistemskom kontrolom i razmišlja mnogo o tome kako da koristi i uključi WordPress u ovu sferu.

Leskovac / @gagimilicevicdewploy.com

Žarko Jović

Kao CEO Dewploy.com pomaže kreativnim agencijama da isporuče vrhunska WordPress rešenja sa fokusom na korisničko iskustvo i pomaže im da razumeju najnovije trendove u industriji.

Leskovac / @joviczarkodewploy.com

Maja Stanimirović

Menadžer marketinga. WordPress entuzijasta. Nomad u srcu.

Niš / @cyrl220

Natalija Pejčev

Student srbistike koji se interesuje za sve ostalo. Skuplja veštine kao pokemone. Obožava planinu.

Niš / @tireksica

Nikola Ilić

Softverski inzenjer sa 15 godina iskustva. CTO kompanije DataWare Labs iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ujedinjeni Arapski Emirati / @nikolatsu


Check English version